Jim Lebon

06-55 50 95 55  

 

 

Tim Stassen

06-55 50 95 55  

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Dominic Stassen

06-55 50 95 55  

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Wij houden ons bezig met in-en verkoop van auto’s. Wij doen voor jou een uitgebreide voorselectie en zorgen hiermee voor kwaliteit tegen een goede prijs. Dit is waar we sterk in zijn en door onze jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten om dit te kunnen waarmaken. 

Uw persoonlijke adviseur

Onze ervaring zetten we graag in om je te helpen met het kopen van uw auto. Wij zijn eerlijk, transparant en persoonlijk. 
Wij willen namelijk dat u een onvergetelijke ervaring heeft bij ons. Wij zorgen voor een juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

onderhoudshistorie

U koopt een occasion. Maar u weet nooit helemaal zeker wat ermee gebeurd is. Daarom onderzoeken wij altijd de  volledige onderhoudshistorie van de auto, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Alle auto’s worden door onze monteur nagekeken en nagelopen op onderhoud en eventuele gebreken.

Speciale wensen?

We zijn erg benieuwd naar uw wensen en eisen en gaan op zoek naar een auto die daar precies bij past. Op dit moment niet het juiste model in onze voorraad? Dan gaan wij kosteloos voor u opzoek naar de auto die aan al uw wensen voldoet.

Uitproberen? Geen probleem!

Een auto gevonden die u aanspreekt? Kom langs voor een proefrit. Dit kan tijdens onze openingstijden, zowel doordeweeks als in het weekend. Komt dit niet gelegen? Dan kan je ook buiten deze tijden op afspraak langskomen.